-16%
10 a századikon

10 a századikon

3990 Ft 3352 Ft

Készleten

Cikkszám: 147753 Kategória: Címke:

Termékleírás

A Google-cég két évtizedes múltra tekinthet vissza. Ilyen sokáig élen maradni csak az képes, aki úgy tud megváltozni, hogy közben ugyanaz marad. A Google, illetve az egész Alphabet-csoport ma ugyanolyan kreatív, innovatív és izgalmas, ugyanolyan remek esettanulmány-alany, mint húsz évvel ezelőtt. A nézőpontok és a témák persze változnak. A cég valamikor izgalmas internetes vállalkozás volt, ma technológiai óriás, amelynek minden rezdülését élénk figyelem kíséri, hiszen mindenki szeretné tudni, „mire készül a Google”. Mihez kezd azzal a rengeteg adattal, amit összegyűjtött rólunk? Milyen eredményeket érhet el a mesterséges intelligencia területén? Hogyan versenyez a kínaiak fékezhetetlen hasonló csapatával, mi a szerepe az USA technológiai világuralmi stratégiájában?

A Google megkerülhetetlen a modern világban.

Húsz év nagy idő. A jelent csak az értheti meg, aki a teljes vállalati fejlődési pályát átlátja. Kiss T. Anna új könyve végigkalauzol bennünket ezen a valóban fantasztikus történeten. Érdemes minden részletre figyelni, hiszen a siker nincs ingyen, keményen meg kell dolgozni érte.

Bőgel György

a Central European University tanára “

A Google vállalat modellje követésre méltó, a működésének a logikája mintául szolgálhat más vállalatok számára is. Azoknak, akik vállalkoznak, üzletet vezetnek vagy menedzselnek, kihagyhatatlan módszertani forrás.

További információk

Szerző

Kiss T. Anna

Kiadó

Magánkiadás

Oldalszám

256

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2018-11-19

ISBN

9786150026947

Várható szállítás

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“10 a századikon”értékelése elsőként