-16%
Árulkodó nyomok

Árulkodó nyomok

3490 Ft 2932 Ft

Készleten

Cikkszám: 147672 Kategória: Címke:

Termékleírás

Egy nápolyi nyomozó a festői Campaniába utazik, hogy megoldja az egykor békés kisváros, Cortoglia első gyilkossági ügyét. De milyen nyomon induljon el, ha a település valamennyi polgára szívesen magára vállalja a gyűlölt polgármester megölését?
Milyen váratlan felfedezést tesz Guy Stanford kezdő rendőr a környék rettegett drogkereskedője házának átkutatásakor, ami nélkül aligha sikerülne a rácsok mögé juttatni a dörzsölt bűnözőt?
Ralph Dudley Dawson kiváltságosnak született, és megszokta, hogy senki sem mer nemet mondani neki. Vajon meddig megy el azért, hogy megszerezze a környék legszebb lányának a kezét, és hová vezet a féltékenykedése?
Mit tesz az egész életében becsületesen dolgozó banki alkalmazott, amikor rájön, hogy a gondjaira bízott számla tulajdonosa valószínűleg elhalálozott?

Jeffrey Archer monumentális családregény-sorozata, a Clifton-krónika után ezúttal tizennégy rövidebb írással jelentkezik. Az Árulkodó nyomok különböző időben és helyszíneken játszódó novelláinak pontosan megrajzolt karakterei, váratlan és fordulatos cselekményszövése ezúttal is kitűnő szórakozást ígér a klasszikus történetek szerelmeseinek. Minden napra egy elgondolkodtató mese korunk egyik legnagyobb történetírójától.

További információk

Szerző

Jeffrey Archer

Kiadó

General Press Kiadó Reklámügynökség és Nyomda Kft.

Oldalszám

304

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2018-11-13

ISBN

9789634522058

Várható szállítás

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Árulkodó nyomok”értékelése elsőként