-16%
Gastrohobbi - Egyszerűen, gyorsan, finomat

Gastrohobbi – Egyszerűen, gyorsan, finomat

4590 Ft 3856 Ft

Készleten

Cikkszám: 145366 Kategória: Címke:

Termékleírás

Mint a mesében. Egy lány és egy fiú, Enikő és Gergő él, dolgozik, tervezget, álmodozik, ahogy mindenki más. Egyszer csak Enikő észreveszi, hogy napról napra jobban szeret főzni. Ahogy ez manapság szinte kötelező, főzős blogot indít, amelyen Gergő ételfotóival együtt megosztja a receptjeit. Kapnak érte a kommentekben hideget-meleget, de folytatják. Nem “csak azért is”, hanem örömből. Gergő kitalálja, hogy a receptek mellé videókat készít. Cseppet sem hagyományosakat: a videókon nem Enikő kever, kavar és magyaráz, csak az ételkészítés folyamata jelenik meg, egészen egyéni módon. És ez a siker kulcsa. Követőtáboruk alig pár év alatt több százezresre nő. Receptjeik majdnem ugyanolyan gyorsan elkészíthetők, mint a róluk forgatott videók. És nagyon finomak!
Enikő és Gergő közös hobbija, a GastroHobbi hivatássá vált, és most végre könyvben is megjelennek legsikerültebb receptjeik, méghozzá a videókkal együtt!

57 videóval!

A GastroHobbi az első olyan szakácskönyv Magyarországon, amelyben a recepteket a LivePrint nevű alkalmazással videón is megtekintheti az olvasó.

További információk

Szerző

Csonka Enikő, Varga Gergő

Kiadó

Centrál Médiacsoport Zrt.

Oldalszám

176

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2018-06-04

ISBN

9789633412794

Várható szállítás

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Gastrohobbi – Egyszerűen, gyorsan, finomat”értékelése elsőként