-16%
Lingam-masszázs + DVD

Lingam-masszázs + DVD

3490 Ft 2932 Ft

Készleten

Cikkszám: 128617 Kategória: Címke:

Termékleírás

A kötethez mellékelt DVD egy teljes lingam-masszázst mutat be, magyar nyelvű magyarázattal. Nagykorúaknak!

A lingam szanszkrit szó, amely magában foglalja a férfi nemi szerveket – nemcsak anatómiai, hanem energetikai és spirituális értelemben is. A lingam-masszázs tantrikus és taoista tanokon, valamint a modern szexuális kutatások eredményein alapul. A szó legszorosabb értelmében felfedező utazás, amelynek során félretolhatjuk általánosan elfogadott elképzeléseinket és az eddig szerzett tapasztalatokat, s teljesen új módon élhetjük meg szexualitásunkat. A szexuális tudatosság első lépése önmagunk elfogadása olyannak, amilyenek vagyunk.

A Jóni-masszázs nagy sikere után a szerzők gyakorlati kézikönyvüket azoknak a férfiaknak és nőknek írták, akik lépésről lépésre meg akarják tanulni ezt a masszázstechnikát. A férfiak szexualitásának anatómiai, lelki és energetikai aspektusait bemutató bevezetőt követően a lingam-masszázs részletes leírását, hatékony gyakorlatok bemutatását és őszinte élménybeszámolókat olvashatunk.

Érző lények vagyunk. Valamennyien boldogok szeretnénk lenni. Valamennyien a boldogságot és a boldogság forrását keressük. Ez tesz bennünket annyira emberivé, és ez köt össze a többi emberrel. A lingam-masszázs egy lépés ebbe az irányba.

További információk

Szerző

Jürgen Becker, Michaela Riedl

Kiadó

Bioenergetic Kiadó Kft.

Oldalszám

217

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2015-03-18

ISBN

9789632912455

Várható szállítás

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Lingam-masszázs + DVD”értékelése elsőként