-16%
Magisztérium 2. A rézkesztyű

Magisztérium 2. A rézkesztyű

2999 Ft 2519 Ft

Magisztérium 2. könyv

Készleten

Cikkszám: 134935 Kategória: Címke:

Termékleírás

Callum Hunt nyári szünete nem olyan, mint a többi gyereké. Egyetlen pajtása egy káoszsújtotta farkas, Harceb. Az édesapja azt gyanítja róla, hogy a gonosz rejtőzik benne. És persze a legtöbb gyerek ősszel nem a Magisztérium varázslatos világába készül visszatérni.
Call élete nem könnyű… És még nehezebbé válik, miután körülnéz a pincében, és felfedezi, hogy az apja talán végezni akar vele meg Harcebbel.
Call elszökik a Magisztériumba – ott azonban még feszültebb a helyzet. Valaki ellopta az Alkahesztet, egy rézkesztyűt, ami képes megfosztani bizonyos mágusokat a varázserejüktől. Ráadásul miközben Call és barátai, Aaron meg Tamara a tettes után kutatnak, nagyon veszélyes ellenfelek figyelmét hívják föl magukra… és még annál is veszélyesebb igazságot tárnak fel.
Miközben a Magisztérium rejtélyei egyre csak szaporodnak és mélyülnek, az óriási sikerű szerzőpáros, Holly Black és Cassandra Clare fantasztikus utazásra invitálják az olvasókat, ahol a tét nemcsak egy fiú sorsa… hanem az egész világé.

További információk

Szerző

Cassandra Clare, Holly Black

Kiadó

Könyvmolyképző Kiadó Kft.

Oldalszám

299

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2016-05-19

ISBN

9789633994047

Várható szállítás

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Magisztérium 2. A rézkesztyű”értékelése elsőként