-16%
Portál

Portál

3990 Ft 3352 Ft

Készleten

Cikkszám: 144832 Kategória: Címke:

Termékleírás

2147. A nanotechnológia segítségével szabályozhatóvá vált az öregedés. Genetikailag módosított szúnyogok vér helyett a légszennyezést szívják magukba. A közlekedés ideális módja pedig immár a teleportáció, melyet egyedül az International Transport kínál, a legnagyobb hatalmú vállalat egy olyan világban, amit a nagy hatalmú vállalatok irányítanak.
Joel Byram azzal tölti napjait, hogy mesterséges intelligenciákat tanít a minél emberibb viselkedésre, és közben próbálja megmenteni romokban heverő házasságát. Egészen hétköznapi, 22. századi fickó ő, hétköznapi problémákkal – aztán egyszer teleportálás közben megkettőződik.
Most túl kell járnia a teleportálást ellenőrzése alatt tartó, gátlástalan nagyvállalat eszén, menekülnie kell a nyomában lihegő vallási fanatikusok elől, és vissza kell szereznie a nőt, akit szeret. Akit mindketten szeretnek.

A Warner Brothers igazgatója a következő Ready Player One-nak nevezte a magyar származású amerikai szerző regényét. Azóta már folynak is a megfilmesítés előkészületei.

“Nyaktörő iramú sci-fi kaland a közeljövőből, tele egzotikus technológiákkal és popkulturális utalásokkal.”
– Robert Kroese, a Tudatzavar szerzője

“Sok könyvet olvastam, de rég nem szórakoztatott egy sem annyira, mint a Portál.”
– Andy Lewis, a The Hollywood Reporter könyvkritikusa

További információk

Szerző

Tal M. Klein

Kiadó

Metropolis Media Group Lap- és Könyvkiadó Kft

Oldalszám

323

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2018-05-03

ISBN

9786155628719

Várható szállítás

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Portál”értékelése elsőként