-16%
Zeusz kora - Panteon 2.

Zeusz kora – Panteon 2.

4190 Ft 3520 Ft

Készleten

Cikkszám: 147908 Kategória: Címke:

Termékleírás

HARCRA FEL! A HALHATATLANOKNAK PUSZTULNIUK KELL!

Az olümposziak egy évtizeddel ezelőtt tértek vissza a Földre. Az ősi görög istenek élő megtestesülései ők, küldetésük, hogy állandósítsák a rendet és stabilitást a világban. Természetesen a saját elképzeléseik szerint. Minden ellenállás hasztalannak bizonyult, és azóta az emberiség a jótékony isteni elnyomás rabigáját nyögi.

Aztán a volt londoni rendőrnő, Sam Akehurst kap egy meghívást, ami túl csábító ahhoz, hogy visszautasítsa: csatlakozhat egy kisebb gerillacsapathoz, mely hipermodern fegyverek és testpáncélok segítségével kíván szembeszállni az olümposziakkal. Titánok, így nevezik magukat. És mindenre elszántan meg akarják dönteni a nagy hatalmú zsarnokok és szörnyszolgáik rémuralmát.

Az angol szerző Panteon-ciklusának kötetei egymástól független, párhuzamos világokban játszódnak, csak két dolog közös bennük: a háttér aprólékos kidolgozottsága és a nyaktörő iram. Nonstop akció és annyi információ a görög mitológiáról, hogy a jövőben egyetlen olvasóját sem lepheti meg az ősi istenek váratlan támadása!

“Az a fajta összetett, akcióközpontú SF, amit Dan Brown tudna írni… ha Dan Brown tudna írni.”
– The Guardian

További információk

Szerző

James Lovegrove

Kiadó

Metropolis Media Group Lap- és Könyvkiadó Kft

Oldalszám

500

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2018-11-21

ISBN

9786155628887

Várható szállítás

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Zeusz kora – Panteon 2.”értékelése elsőként