Az elmúlt évek tapasztalatai alapján kiderült, hogy a magas
húgysavszint jelentősen növeli (főként nőkben) a szív- és érrendszeri
betegségek kialakulásának kockázatát.
• Mi is az a húgysav?
• Mitől alakulhat ki a magas húgysavszint a vérben?
• Lehet-e a húgysavszintet csökkenteni és milyen módon?
• Melyek azok az ételek, amelyek növelik a húgysavszintet,
és melyeket fogyaszthatjuk a húgysavszint emelkedésének
kockázata nélkül?
A dietetikus szerző hasznos tanácsaival és útmutatásával,
valamint mintaétrenddel és számos recepttel segít a
kérdéseink megválaszolásában    			
    		 
    		    
    		 
        	 
    	    		                        	 
				 
				 
				 
				 
				 
				 
				 
				 
				 
				 
				 
				 
				 
				 
				 
				 
				 
				 
    			