Az édességek MAGASISKOLÁJA - 90 legendás francia és nemzetközi recept
1/ 1Kép
1/ 1Kép
90 legendás francia és nemzetközi recept
Berlingot, nugát, calisson, karamella, trüffel,
praliné, koldustallér, pillecukor…
Ezeket a nyalánkságokat elkészíthetjük mi magunk is!
A LE CORDON BLEU ISKOLÁJA MEGNYITJA KAPUIT:
ISMERJÜK MEG A MESTERFOGÁSOKAT,
AMELYEKKEL MEGALKOTHATJUK KEDVENC ÉDESSÉGEINKET!
* Klasszikus, tájjellegű, nemzetközi és modern receptek, csökkentett cukortartalmú csemegék, valamint cukrászműremekek a jeles alkalmakra!
* Az alapvető technikák pontos leírása egy teljes fejezetben, hogy elsajátítsuk a nélkülözhetetlen szakmai fortélyokat: cukorfőzés, csokoládé temperálása, marcipán vagy praliné készítése...
* Részletes útmutató lépésről lépésre a legegyszerűbb és a legbonyolultabb receptekhez.
320 FÁZISFOTÓ
| Kiadás éve | 2024 | |
| Szerző | Le Cordon Bleu | |
| Kiadó | Geopen Könyvkiadó Kft. | |
| Terjedelem | 312oldal | |
| Súly | 1 770 | |
| Kötés mód | keménytábla |
Cikkszám:
258001
Vonalkód:
9789635161492
