FLEXITÁRIÁNUS ÉTREND - Hallal, hússal és tejtermékekkel kiegészíthető növényi alapú receptek
1/ 1Kép
1/ 1Kép
Térjünk át könnyedén a döntően növényi alapú étrendre a húsfélék és tejtermékek teljes kizárása nélkül!
Ha nem szeretnénk teljesen lemondani a húsfogyasztásról, de fontos az egészségünk és az, hogy az alapanyagok fenntartható forrásból származzanak, továbbá a környezetünk élhetőbb legyen, válasszuk a flexitáriánus étkezést.
Ha a családunkban, barátaink között vegán, vegetáriánus és húsevő egyaránt akad, nem kell többfélét főznünk: a legtöbb flexitáriánus receptet egy kis kreativitással mindenki ízlésére alakíthatjuk.
A Flexitáriánus étrend száz receptet tartalmaz, és ötleteket ad ahhoz is, hogyan gazdagítsuk ételeinket időnként minőségi hússal, hallal vagy tejtermékekkel.
| Kiadás éve | 2020 | |
| Szerző | Kartikeya - Melocco János | |
| Kiadó | HVG Könyvek | |
| Terjedelem | 256oldal | |
| Súly | 1 140 | |
| Kötés mód | keménytábla |
Cikkszám:
234153
Vonalkód:
9789633049365
