Befőzés és tartósítás - 399 recept - lekvárok, savanyúságok, húsfélék és egyéb finomságok
1/ 1Kép
1/ 1Kép
A lekvárfőzés, a zöldségek, a húsok tartósítása, a gyümölcslevek konzerválása vagy esetleg a likőr készítése szórakoztató és hasznos elfoglaltság, hiszen a szezonális finomságokat így hosszabb ideig élvezhetjük, és a saját ízlésünknek megfelelően alakíthatjuk.
A szerző számtalan szokatlan ételvariációt mutat be, és különféle trükkökkel, jó tanácsokkal lát el bennünket, hogy kedvet kapjunk a befőzéshez.
| Kiadás éve | 2024 | |
| Szerző | Cosima Bellersen Quirini | |
| Kiadó | Sziget Kiadó | |
| Terjedelem | 144oldal | |
| Súly | 444 | |
| Kötés mód | Puha kötés |
Cikkszám:
256371
Vonalkód:
9786155723667
