Finomságok friss termelői tejből 
A saját készítésű joghurt, kefir, túró vagy sajt a legfinomabb! 
A könyv célja, hogy kedvet kapjunk adalékanyagoktól mentes tejtermékek otthoni készítéséhez. 
A szerzők maguk is lelkes háziasszonyok, lépésről lépésre elmagyarázzák, hogyan készíthetünk friss termelői tejből mindenféle házi tejterméket. 
A pontos leírások és a fotók garantálják a biztos sikert. 
A tartalomból: 
Alapismeretek  -  Aludttej, joghurt és kefir  -  Túró és friss sajtok  -  Lágy- és keménysajtok  -  Vaj és író    			
    		 
    		    
    		 
        	 
    	    		                        	 
				 
				 
				 
				 
				 
				 
				 
				 
				 
				 
				 
				 
				 
				 
				 
				 
				 
				 
				 
    			