Gennaro konyhája - Laktató és pénztárcabarát olasz ételek
1/ 1Kép
1/ 1Kép
Hogyan készíthetünk fenséges lakomát a legegyszerűbb, könnyen beszerezhető, mindenki számára megfizethető alapanyagokból?
Gennaro Contaldótól igazán hiteles és inspiráló ötleteket kaphatunk, hiszen gyerekkora óta ismeri a ,,cucina povera”, azaz a szegények konyhája ételeit, amelyek a mai napig a tradicionális olasz konyha alapját képezik.
Az egyszerűség olasz varázsa a minőségi, jól megválasztott, egészséges alapanyagokban és az ízpárosításokban rejlik. Az olasz háziasszonyok páratlan kreativitását dicséri, hogy ez az irányzat éppen a legszűkösebb időkben született meg, amikor a szezonális alapanyagok használata magától értetődő volt, csakúgy, mint a maradékok ötletes felhasználása.
A közel 90 autentikus itáliai recept közül a ribollita, azaz a toszkán bableves, a nápolyi burgonyatorta, a pizza fritta vagy a padlizsános sült tészta, valamint a mini ricottafánk bizonyára sokak kedvence lesz.
„Jól bevált, klasszikus fogások maradékmentéshez"
Jamie Oliver
A TV Paprika ajánlásával
| Kiadás éve | 2024 | |
| Szerző | Gennaro Contaldo | |
| Kiadó | HVG Könyvek | |
| Terjedelem | 192oldal | |
| Súly | 882 | |
| Kötés mód | keménytábla |
Cikkszám:
255563
Vonalkód:
9789635654284
