Séfasztal a kert végében
 
        	1/ 1Kép
             
    	    		                        	1/ 1Kép
            Nincs finomabb, mint a saját kertünkben termett, friss nyersanyagokból készült étel!
A kert mindig a természethez való kapcsolódás lehetőségét jelenti. Micsoda élmény végigkísérni egy mag útját: elvetjük, palántává cseperedik, termést hoz és a konyhába, majd a tányérunkra kerül. A „kertből az asztalra” elvet követve egészségesen és fenntarthatóan élhetünk és étkezhetünk.
Horváth Gábor és Török Patrícia – A Séf és a Kertész élménykertészet és kertétterem séfje és kertésze – személyes történetükön keresztül mutatják be az élményszámba menő zöldségtermesztés és a minőségi gasztronómia világát.
Pati sokéves tapasztalatait, praktikáit osztja meg a kertészkedésről. A legfontosabbak, hogy megtaláljuk a harmóniát a természettel; csodáljuk és tiszteljük a madarak, rovarok alkotta szimbiózist; szinte együtt lélegezzünk a kerttel. Így vegyszerek nélkül termeszthetünk minőségi alapanyagokat a legalapvetőbb zöldségektől az egzotikusként ismert növényekig.
Gábor – aki többek között a Gault Millau Év Étterme-díjas, mádi Gusteau Kulináris Élményműhely konyhafőnökeként dolgozott, a kertjük terméseiből készíti káprázatos fogásait. Célja, hogy népszerűsítse a zöldséghangsúlyos táplálkozást, és a legjobb alapanyagokból készült, finom ételeket kínáljon a hétköznapokban is. Izgalmas receptjeit kipróbálva megtapasztalhatjuk a kreatív főzés örömét és sikerélményét.    			
    		| Kiadás éve | 2023 | |
| Szerző | Horváth Gábor | |
| Kiadó | HVG Könyvek | |
| Terjedelem | 300oldal | |
| Súly | 1 350 | |
| Kötés mód | keménytábla | 
    		Cikkszám:
    		250221
    	
			
			Vonalkód:
			9789635652822 
		
	 
    		    
    		 
				 
				 
				 
				 
				 
				 
				 
				 
				 
				 
				 
				 
				 
				 
				 
				 
				 
				 
				 
				 
    			