TARTINE - Péksütemények és desszertek a világ leghíresebb pékségéből
1/ 1Kép
1/ 1Kép
Ki tudna ellenállni egy frissen sült, illatozó, gyönyörűen megfont briósnak, egy légiesen könnyű vajas croissant-nak? Netán egy narancsos-fahéjas csigának, vagy egy krémes sajttortának?
A San Franciscó-i Tartine pékség fantasztikus receptjeit követve a legkedveltebb péksütemények mellett piték, aprósütemények, ünnepi desszertek előállításának titkait is elleshetjük. A világhírű pékség izgalmas, új hozzávalókkal és technológiákkal dolgozik, emellett megtanítja az alapokat is, a cukrászkrémtől a tökéletes omlós tészta elkészítéséig.
A több mint 120 receptet – a mai ízlésnek megfelelően teljes kiőrlésű és gluténmentes változatokkal is – 150 lenyűgözően szép fotó teszi még ellenállhatatlanabbá.
Tartine – ott a helye minden házipék és hobbicukrász polcán.
„Hiánypótló könyv részletes, jól variálható alapreceptekkel, kreatív formázási tippekkel, könnyen elérhető, szezonális alapanyagokkal. Kezdő, haladó és kalandvágyó otthonsütőknek egyaránt ajánlom!”
Szabadfi Szabolcs
Szabi, a pék
| Kiadás éve | 2020 | |
| Szerző | Chad Robertson | |
| Kiadó | HVG Könyvek | |
| Terjedelem | 328oldal | |
| Súly | 1 500 | |
| Kötés mód | keménytábla |
Cikkszám:
236305
Vonalkód:
9789635650156
