Utolsó reggeli Párizsban - Kedvenc francia süteményreceptjeim
1/ 1Kép
1/ 1Kép
Franciás könnyedség, elegancia és stílus
Náray Tamás, aki a divatszalonokban és a konyhában egyaránt otthonosan mozog, első szakácskönyvében megmutatja milyenek a hamisítatlan francia sütemények. De hogyan lehet az haute cuisine-t és az haute couture-t egy könyvben említeni? Franciás könnyedséggel. Míg a sikkes nyári almás pite, az elegáns csokoládékrémes királyi Charlotte vagy a stílusos gesztenye- és vaníliakrémes Bourbontorta receptjét olvasgatjuk, és az ínycsiklandó fotókban gyönyörködünk, a szerző, Az utolsó reggel Párizsban című kötetének részleteiből izgalmas ízelítőt kapunk abból is, milyen a világhírű francia divat világa. A közel 50 francia édességhez bónuszként jár három recept Náray Tamás magyar kedvencei közül is. Vigyázat: az édesség és az olvasás függőséget okoz!
| Kiadás éve | 2020 | |
| Szerző | Náray Tamás | |
| Kiadó | Boook Publishing | |
| Terjedelem | 160oldal | |
| Súly | 744 | |
| Kötés mód | keménytábla |
Cikkszám:
233804
Vonalkód:
9786155417566
