A nagy wok szakácskönyv
1/ 1Kép
1/ 1Kép
Fortélyok és receptek a kínai ételek otthoni elkészítéséhez
Kínait rendelni könnyű - de nem a legegészségesebb és nem is a legolcsóbb módja, hogy otthon élvezhessük a finom kínai ételeket. Ezzel az egyszerű szakácskönyvvel és egy nagyszerű wokkal felszerelkezve gyorsabb, egészségesebb és olcsóbb lesz otthon kínait főzni, mint rendelni!
A nagy wok szakácskönyv segít tökélyre vinni a kínai éttermi ételek főzését ebben a sokféleképpen használható edényben - extra só, olaj vagy ízfokozó nélkül!
Naomi Imatome-Yun gasztronómiai író és szerkesztő, munkáit a Dining Out, a USA Today és az Art Culinaire közli rendszeresen. Az about.com gasztronómiai szakértőinek egyike.
A wok kiválasztásának, beavatásának és ápolásának fortélyai
Képes útmutatók a batyu, a tojástekercs és a vuntun hajtogatásához
Érdekes történetek az olyan ételek eredetéről és amerikai újjászületéséről, mint a tojásleves és a szerencsesüti
Címkék a receptekhez, hogy könnyebben választhassunk, ha kevés az időnk (30 percen belül) vagy a pénzünk Gazdaságos)
Tippek, hogyan helyettesítsük az alapanyagokat, spóroljunk időt, tegyük egészségesebbé vagy csípősebbé az ételt
Hadd izzon a wok!
Tökéletes sertéshúsos csiaoce, Egyszerű zöldséges stir-fry, édes csilis garnéla, tso tábornok csirkéje
és sok más recept!
| Kiadás éve | 2021 | |
| Szerző | Naomi Imatome-Yun | |
| Kiadó | Alexandra Kiadó | |
| Terjedelem | 152oldal | |
| Súly | 360 | |
| Kötés mód | Puha kötés |
Cikkszám:
238849
Vonalkód:
9789634479383
