Méz, dió, csicseri
 
        	1/ 1Kép
             
    	    		                        	1/ 1Kép
            Mitől lesz igazán nyúlós egy mac and cheese? Mi a tökéletes pesztó titka? Hány formát tud ölteni egy ünnepi gesztenyemassza? Hogy lehet ősszel és télen színes fogásokat készíteni szezonális alapanyagokból?  
Kulináris ismeretterjesztő sorozata legújabb részeként Kalas Györgyi izgalmas, a főzési folyamatokat az alapoktól segítő szakácskönyvvel jelentkezik! A benne található receptek sora régi kedvencekből és új finomságokból épül fel a legfiatalabb szakácsokra szabott, részletes leírással – és a szerzőtől megszokott gasztrotörténeti érdekességekkel. Horváth Ildi rajzai a recepteket nemcsak díszítik, de hasznos ábrákkal is kiegészítik, így ezzel a könyvvel a főzés az első pillanattól kezdve színes-illatos kaland lesz! 
Már megjelent: 
Sandwich grófja és a nápolyi pizza 
Pavlova kisasszony és a dobostorta 
Világkóstoló    			
    		| Kiadás éve | 2025 | |
| Szerző | Kalas Györgyi | |
| Kiadó | Pagony Kiadó Kft. | |
| Terjedelem | 88oldal | |
| Súly | 440 | |
| Kötés mód | keménytábla | 
    		Cikkszám:
    		263779
    	
			
			Vonalkód:
			9789635879526 
		
	 
    		    
    		 
				 
				 
				 
				 
				 
				 
				 
				 
				 
				 
				 
				 
				 
				 
				 
				 
				 
				 
    			