Méz, dió, csicseri
1/ 1Kép
1/ 1Kép
Mitől lesz igazán nyúlós egy mac and cheese? Mi a tökéletes pesztó titka? Hány formát tud ölteni egy ünnepi gesztenyemassza? Hogy lehet ősszel és télen színes fogásokat készíteni szezonális alapanyagokból?
Kulináris ismeretterjesztő sorozata legújabb részeként Kalas Györgyi izgalmas, a főzési folyamatokat az alapoktól segítő szakácskönyvvel jelentkezik! A benne található receptek sora régi kedvencekből és új finomságokból épül fel a legfiatalabb szakácsokra szabott, részletes leírással – és a szerzőtől megszokott gasztrotörténeti érdekességekkel. Horváth Ildi rajzai a recepteket nemcsak díszítik, de hasznos ábrákkal is kiegészítik, így ezzel a könyvvel a főzés az első pillanattól kezdve színes-illatos kaland lesz!
Már megjelent:
Sandwich grófja és a nápolyi pizza
Pavlova kisasszony és a dobostorta
Világkóstoló
| Kiadás éve | 2025 | |
| Szerző | Kalas Györgyi | |
| Kiadó | Pagony Kiadó Kft. | |
| Terjedelem | 88oldal | |
| Súly | 440 | |
| Kötés mód | keménytábla |
Cikkszám:
263779
Vonalkód:
9789635879526
